Norges beste på officemaler

Ledende bedrifter og organisasjoner ønsker at deres dokumentmaler skal fremstå profesjonelle, samtidig som de må være enkle og effektive i bruk. Vi bruker all vår tid og kompetanse på å innfri slike forventninger, og opplever stadig at våre kunder kommer tilbake med nye bestillinger.

Vi ønsker å være din leverandør i alle prosjekter som berører utvikling for kontorstøttesystemer som MS Office, OpenOffice og lignende, for både PC og Mac. Vi tilpasser alt av dokumenter og maler for Office, inkludert grafer og tabeller, skjemafunksjonalitet i PDF og Word, mailsignaturer og ikke minst mer kompleks funksjonalitet etter behov. Vi liker ganske enkelt å bli utfordret og skreddersyr alltid løsningene til den enkeltes behov.

Automatisering og utvidet funksjonalitet

Vi utvikler gjerne spesialfunksjonalitet vha makroer eller add-ins for både MS Office og OpenOffice. Slik funksjonalitet kan for eksempel være:

  • Design og programmering av dialogbokser for automatisk utfylling av dokumenter.
  • Innhenting av informasjon til Office fra tredjepartssystemer som Active Directory eller SuperOffice.
  • Automatisering av tidkrevende og komplekse prosesser i forbindelse med dokumentproduksjon.
  • Malrammeverk for organisering og styring av maler.
  • Klient for enkel implementering av e-postsignatur for brukere i Outlook.
  • Tilpassede verktøylinjer, osv.

Kortreiste maler

Vi ønsker å være kosteffektive og utnytte vår utviklerkapasitet optimalt, og løser derfor flest mulig prosjekter vha e-post, telefon og skjermdeling, uten altfor mange møter. Det har vist seg uproblematisk for våre mange kunder i Oslo og ellers i landet at vi holder til i Trondheim. Men selvfølgelig, vi tar gjerne et møte når det er mest hensiktsmessig, og du er alltid velkommen innom våre lokaler.

Motta et uforpliktende tilbud i dag

Send oss ditt underlag til en ny mal eller en hvilken som helst utfordring i Office, så hjelper vi deg å avklare alle detaljer før vi gir et uforpliktende tilbud.

 

Be om et uforpliktende tilbud